Bosan Dengan Posisi-Posisi Seksual Yang Sama Setiap Kali Berasmara?

"Ketahui bagaimana untuk membahagiakan pasangan anda dengan 102 posisi seks unik dari 4 Kitab Ilmu Asmara Silam yang dijamin akan membuatkan si dia mengeliat kesedapan dengan nikmat yang belum pernah dialaminya sebelum ini !!"

Jika anda ingin membebaskan diri anda dari belenggu kebosanan ketika berasmara dan memberikan pengalaman baru yang hebat kepada hubungan seksual anda, teruskan membaca kerana ini adalah satu-satunya ilmu yang anda perlukan untuk membahagiakan pasangan anda ketika berasmara.....
Ahad, 3 Januari 2010

Testimoni Tricajus – Alat Sulit Luarbiasa Tegang

Assalamualaikum wrt saudara Sukeri dan terima kasih kerana sudi kongsikan Tricajus. Mudahan Sukeri dan keluarga terus sihat dan dimurahkan rezeki.

Untuk makluman tuan Sukeri, Saya telah membeli tricajus daripada pengedar Sukeri di Brunei Rosmini +6738675859 melalui seorang pelanggan beliau sepuluh hari yang lepas. Hari pertama hingga hari ke 5 kesan kepada anggota sulit saya memang luar biasa sentiasa tegang.

Tindak balas memang kurang selesa kerana kepala terasa berat, seluruh belakang hingga ke pinggang dan kedua belah paha terasa sakit dan sengal seolah selepas bekerja berat.

Hari ke 6 dan ke 7 hingga ke hari ini semua dah selesa, sentiasa bertenaga, penglihatan nampak jelas. Ketegangan anggota sulit ada peningkatan tetapi tidak seperti hari pertama hingga hari ke 5.

Walau bagaimanapun saya akan terus mengamalkan tricajus sehingga anggota lelaki saya memuaskan seperti yg dipercakapan oleh testimonial-testimonial di blog saudara Sukeri.

Mudahan saya akan mencapai hasil yg memuaskan. Atau mungkin ada perkongsian daripada tuan Sukeri cara terbaik lagi penggunaan tricajus hasil daripada pengalaman sendiri atau daripada pelanggan Sukeri.Saya juga sudah mula kenalkan tricajus kepada rakan-rakan di tempat saya.

Md Hafiz, Brunei

RSS feed | Trackback URI

5 Comments »

Comment by LennyAziz
2009-12-14 05:10:04

Alhamdulillah…
.
Senang hati pula saya membaca testimoni Saudara Hafiz dari Brunei ni. Faham benar..tak dapat dibayangkan kepuasan hati bila sahabat2 yang dapat manfaat berkongsi produk TRICAJUS yang power ni.
.
Walaupun ada reaksi kerana tindak balas TRICAJUS namun Saudara Hafiz masih tekun mengamalkan pengambilan TRICAJUS secara berterusan. Sesungguhnya, ISTIQAMAH dan SABAR itu ada banyak hikmahnya..MasyaAllah.
.
Seperti nasihat saya pada ramai pelanggan saya untuk teruskan pengambilan TRICAJUS sebagai usaha menstabilkan kesihatan badan ke tahap optimum.
.
Seperti mana penyakit terkumpul bila bertahun-tahun badan menjadi gedung menyimpan pelbagai toksin, reaksi proses pemulihan juga bergantung pada badan individu. InsyaAllah, saya yakin dengan khasiat hasil gabungan herba ciptaan Allah – TRICAJUS !
.
Bagi warga yang ingin membeli Tricajus boleh hubungi saya 0125060710

Comment by best1of4,s blog
2009-12-14 05:19:28

Itu yang kita mahu, ‘ketengangan luar biasa’ tapi tak memudaratkan kesihatan malahan mampu merawat penyakit yang ada sebelumnya.

Saudara-saudari yang tinggal disekitar lembah kelang yang ingin mendapatkan produk hebat ini bolehlah menghubungi saya ditalian 013-301 6699.

Comment by Admin
2009-12-14 05:33:21

Terima kasih kepada tuan Md Hafiz kerana sudi beri kebenaran pada saya siarkan testimoni tuan.
.
Memang perkara biasa pada peringkat awal minum badan akan rasa sakit-sakit. Ini adalah krisis pemulihan. Senang cakap proses membersihkan paip tersumbat memang sakit, bila yang tersumbat dah clear ok la nanti.
.
Cuma ramai yang salah sangka ini adalah kesan sampingan sebaliknya ia adalah krisis pemulihan. Biasanya lepas seminggu tak ada lagi kesannya bergantung pada tahap kesihatan individu.
.
Dari pengalaman sendiri dan kawan-kawan, kalau minum Tricajus dicampur dengan air 100+ atau kopi O ais pekat kesannya lebih hebat lagi.
.
Bagi mereka yang dah jadi ahli VIP pula saya akan bagi free 3 ebook ni:
.
1. Rahsia Terbuka Lelaki Maskulin
2. Teknik Arab Sudan
3. Teknik Urutan Untuk Besar & Panjang
.
Insyaallah ebook-ebook dapat membantu memantapkan lagi kelakian bagi orang yang mengamalkan petua, tips & senaman yang diajarkan. Baca saja kalau tak buat tak jadi ya. Imu kena diamalkan.

Comment by ros
2010-01-01 21:27:29

setelah membaca tentang tricajus di blog jushebat.saya terasa ingin mencuba.tetapi yang menjadi masalah skrg .Adakah ia sesuai untuk penyakit gout dan kencing manis.

Comment by Admin
2010-01-02 00:51:38

Ya, tricajus juga amat sesuai untuk pesakit gout & diabetes. BAnyak testimoni yang saya jumpa gout semakin berkurangan dan gula semakin terkawal bagi pesakit diabetes selepas mencuba Tricajus.

Klik link dibawah untuk daftar ahli Tricajus

http://www.jushebat.com/paknalbudu

1 ulasan:

bina badan berkata...

Dapatkan Panduan Bina Otot Badan Lelaki Disini Agar Anda Lebih Macho, Tegap Dan Bertambah Kacak....Hehe...
Jangan Segan2..Realisasikan Badan Impian Anda.....