Bosan Dengan Posisi-Posisi Seksual Yang Sama Setiap Kali Berasmara?

"Ketahui bagaimana untuk membahagiakan pasangan anda dengan 102 posisi seks unik dari 4 Kitab Ilmu Asmara Silam yang dijamin akan membuatkan si dia mengeliat kesedapan dengan nikmat yang belum pernah dialaminya sebelum ini !!"

Jika anda ingin membebaskan diri anda dari belenggu kebosanan ketika berasmara dan memberikan pengalaman baru yang hebat kepada hubungan seksual anda, teruskan membaca kerana ini adalah satu-satunya ilmu yang anda perlukan untuk membahagiakan pasangan anda ketika berasmara.....
Ahad, 3 Januari 2010

Testimoni Tricajus – Ubat Pelbagai Penyakit

Saya pada mulanya tidak menyangka mendapat produk ini dari abang saya. Beliau memberi saya 1 kotak tetapi saya bagi orang lain cuba. Kalau saya cuba lain pula jadinya maklumlah bujang.

Setelah saya bagi 1 paket buat 2 kali minum kepada kawan-kawan saya yang mempunyai penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, sakit jantung, buasir, lemah tenaga batin dan sebagainya..

Alhamdulilah keesokannya ada yang datang ingin membeli. Dari situ saya terfikir untuk mendaftar dan sekarang ada yang mengucap terima kasih sampai mengalir air mata kerana penyakit beliau telah sembuh.

Bagi saya, saya terasa gembira melihat kawan-kawan saya bebas dari penyakit, sambil menjual sambil kita beramal pada yang sakit. Jika anda tidak percaya bolehlah datang ke tempat saya di Penjara Jelebu.

Boleh jumpa kawan-kawan saya yang makan TRICAJUS. APAKAH PERASAAN ANDA BILA TENGOK ORANG YANG SAKIT SEMBUH BILA ANDA MEMBERI TRICAJUS. ITU ADALAH SALAH SATU IBADAH JIKA HATI KITA IKHLAS. ASSALAMMUALAIKUM…

Suriadi bin Pee
Tel : 012-6544889
Jelebu, Negeri Sembilan

One Two Three Four
Patah Katil Ganti Tikar
Kalau Nak Tau Layari

www.jushebat.com/paknalbudu

Tiada ulasan: